Kayıt Dondurma Talepleri Hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

31.03.2020 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında COVID-19 küresel salgını dolayısıyla 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi ile sınırlı olmak kaydıyla, kayıt dondurma talebinde bulunan öğrencilerimiz için,

15.04.2020 tarihli Üniversite Yönetim Kurulu ile alınan kararlar öğrenci ekranına yansıtılmıştır.

Buna göre;

1- Kayıt Dondurma talebi uygun bulunan öğrencilerin 2019-2020 Bahar Dönemi için kayıtları dondurulmuştur.

2-Kontrol için https://ubs.ikc.edu.tr/ adresinden,

a)Sisteme giriş yaptıktan sonra, "Öğrenci Bilgi Ekranı" - "Akademik Program Yönetimi" baktığınızda,

b)Sosyal Bilimler Enstitüsü-... Anabilim Dalı/.... Programı (Kayıt dondurmuş) olarak görülecektir.

3-İşlemleri tamamlanan öğrencilerin bu dönem için kayıtlandıkları dersler sisteminden çıkarılmıştır.

a)Bu durum danışmana ve öğrenciye e-mail veya mesaj olarak iletilmektedir.

4-Talebi gerçekleşen öğrenciler, bu dönem için ödemiş oldukları harç ücreti  2020-2021 güz dönemine aktarılacaktır.

a)Bu durumda 2020-2021 güz dönemine ilgili tarihlerde harç ücreti ödemeden kayıtlanacaksınız.