Sosyal Bilimler Enstitüsü 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Öğrenci Alım İlanı

Başvuru Tarihleri;

Doktora - Tezli - Tezsiz - Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programlarına başvuru tarihleri: 24 Ağustos 2020 - 11 Eylül 2020

Doktora Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru ilanı için tıklayınız.

Tezli Yüksek Lisans Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru ilanı için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru ilanı için tıklayınız.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Öğrenci Alımı, Kontenjanlar ve Başvuru ilanı için tıklayınız.

Temel Sanat Eğitimi-Sanat ve Tasarım Çalışmaları Klavuzu için tıklayınız.

Başvuru yapmak için Tıklayınız.

Önemli Notlar:

*Doktora ve Tezli Yüksek Lisansa kayıt hakkı kazanan adaylarımız kesin kayıtta başvuru kriterlerinin içinde istemiş olduğumuz evrakları eksiksiz bir şekilde enstitüye   şahsen  veya noter onaylı vekaletname ile teslim etmeleri gerekmektedir.

*Tezsiz ve Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisansa kayıt hakkı kazanan adaylarımız evrak teslimi yapmayacaklardır.

*Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

*Tezsiz yüksek lisans programlarının açılabilmesi için en az 5 öğrencinin kayıt yaptırması gerekmektedir.

*Enstitümüz yabancı dil sınavı yapmamaktadır.

*Başvuru yapacak olan yabancı uyruklu adaylarımızdan Türkçe yeterlilik belgesine sahip olmayanlar, Üniversitemiz TÖMER biriminin

8 Eylül 2020 Saat:10:00'da yapacağı Tükçe Dil Yeterlilik Sınavına girebilmeleri için aşağıda belirtmiş olduğumuz IBAN numarasına

250 TL yatırmış olmaları ve dekontu 07 Eylül 2020 Saat:16:00'ya kadar tomer@ikc.edu.tr  adresine göndermeleri gerekmektedir.

(Halk Bankası Çiğli Şubesi İKÇÜ TÖMER hesabı - IBAN TR600001200971800006000028)

*Başvuru esnasında yoğunluktan dolayı telefonlara ulaşamayabilirsiniz. Bu nedenle aşağıda belirtilen e-mail adreslerinden bilgi alabilirsiniz.

Ali BOZDAĞ                                 Gonca ELMASULU

ali.bozdag@ikcu.edu.tr             gonca.elmasulu@ikcu.edu.tr