İzmir Kâtip Çelebi Ünivesitesi Slogan

Derslikler Hk. (Tezsiz - Doktora-Tezli Programları)

Değerli öğrencilerimiz,

1-Öncelikle ders kayıtlanmanızı kontrol ediniz.

2-Bazı programlarda zorunlu ders (Bilimsel Araştırma Yöntemleri ve Etik) ilk dönemde, bazı programlarda ise ikinci dönemde alınmaktadır.

*Kontrol için UBYS'ye girdiğinizde "Menü-Eğitim Kataloğundan" bakabilirsiniz.

3-Üst dönemden ders alınamıyor, ancak kaldığınız en fazla iki dersi alttan alabilirsiniz.

4-Birinci dönemindeki öğrencilerin "Öğrenci Kartları" hakkındaki bilgilendirme daha sonraki duyuru ile yapılacaktır.

*İlk dönem için       : 4 ders almanız gerekir. (İkinci veya üçüncü dönemden ders alınamıyor)

*İkinci dönem için  : 4 ders alınması gerekir. (Birinci dönemden kaldığınız en fazla iki dersi alabilirsiniz)

*Üçüncü dönem      : 2 ders ve Dönem Projesi Dersi (Birinci ve/veya ikinci dönemden kaldığınız en fazla iki dersi alabilirsiniz)

Doktora - Tezli Yüksek Lisans

Doktora ve Tezli Yüksek Lisans programı öğrencilerimizin dersleri dersi veren hocanın odasında yapılmaktadır.

Tezsiz Yüksek Lisans

Dersler Yabancı Diller Yüksekokulu'nda yapılmaktadır.

Derslikleri görmek için tıklayınız.

Psikoloji (Aile Danışmanlığı) : Merkezi Derslikler - D1-02 no'lu - D1-04 no'lu derslikler.

Özel Hukuk                        : Merkezi Derslikler - A1-02 no'lu derslik.

Kamu Hukuku                     : Merkezi Derslikler - AIL-01 no'lu derslik.

Manevi Destek ve Danışmanlık : Ana Bilim Dalı Başkanı ile iletişime geçilecektir.

Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans

-Dersler online yapılmaktadır.

-Uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans öğrencileri ders kayıtlarını UBYS ekranından, ders takiplerini ise UZEM ekranından yapacaktır.

-Yeni kayıtlanan (2024-2025 Güz) öğrencilerin UZEM girişi için Kullanıcı adı ve Şifreleri öğrenci numaraları olarak tanımlanmıştır.

-04 Ekim 2024 tarihine kadar haftalık ders programında yer alan dersler (uzem tarafında) öğrencilerimiz kayıtlanmasında görünecektir. Bu tarihten sonra sadece kayıtlı olduğu dersler ekranına yansıyacaktır.

*UZEM bilgilendirme için tıklayınız.

Not: Doktora ve tezli yüksek lisans programları için dersi veren öğretim üyesi ile iletime geçilmelidir.